Posted on: September 15, 2021 Posted by: admin Comments: 0

De levensduur van de batterij is een voortdurende uitdaging, niet alleen voor Huawei, maar ook voor elke smartphonefabrikant in de wereld. Recentelijk heeft het Chinese smartphone bedrijf beweerd dat het snel opladen van accu’s zal worden opgenomen in hun toekomstige smartphone-ontwerpen, waarvan ze geloven dat het ze de broodnodige impuls in de technologiemarkt zal geven. Hoewel dit nieuws van de toekomstige batterij-innovatie van Huawei prima klinkt volgends de doelgroep, ondervindt de consument nog steeds de batterijproblemen bij hun eerder ontworpen Huawei smartphones.

In dit geval is er een eenvoudige gids over hoe je het snel leeglopen van de batterij van uw apparaat kunt voorkomen.

Stap 1: Zorg ervoor dat alle belangrijke opties voor een netwerkverbinding van uw smartphone zijn uitgeschakeld, vooral als u er op dit moment geen gebruik van maakt. Om dit te doen, sleept u uw home-scherm naar beneden en tikt u op het icoon “Instellingen”. Onder het tabblad ‘Alle’, tikt u op de netwerkverbindingen die momenteel zijn ingeschakeld. Of u kunt ze gewoon allemaal uitzetten als u hun iconen ziet na het slepen van uw home-scherm.

huawei battery problemshuawei battery problems

Stap 2: Verminder de helderheid van uw Huawei apparaat. Nogmaals, ga naar het pictogram ‘Instellingen’ en tik op het tabblad ‘Algemeen’. Tik op “Helderheid” en vanaf daar kunt u de helderheid van uw telefoon op automatisch of handmatig zetten.

huawei battery problemshuawei battery problemshuawei battery problems

Stap 3: BeĆ«indig alle actieve applicaties omdat die de levensduur van de batterij echt verbruiken. Tik op het pictogram “Toepassing” op je startscherm klik en houd een van de actieve applicaties vast totdat er een drop-down lijst van opties te zien is. Nadat u op de tab “App-Info” klikt, klik op “Forceer Stop” en vervolgens op “OK” om te bevestigen.

huawei battery problemshuawei battery problemshuawei battery problems

Source